Elk bedrijf, een AI bedrijf!

Met trots kondigen wij een partnerschap aan met Bytesize AI. Zowel IT Hub als Bytesize AI ziet een toekomst waarin AI fungeert als de ondersteunende kracht achter elk individu en bedrijf. Beide partners streven ernaar om AI beschikbaar te maken voor elk bedrijf, ongeacht de bedrijfsgrootte en het niveau van dataficatie en AI-kennis. Een missie die naadloos aansluit bij IT Hub als verbinder in digitalisering, innovatie, business en onderwijs. ‘Juist daarom is de samenwerking met Bytesize AI zo krachtig’, aldus Ronald Eissens (Business Developer IT Hub).

‘Het partnerschap met de IT Hub vertegenwoordigt voor Bytesize AI een krachtige samenwerking, voornamelijk door het vermogen van de IT Hub om als versterkend mechanisme te fungeren. Dit “versterkend mechanisme” verwijst naar de unieke positie van de IT Hub als een middelpunt waar de academische wereld, onderwijs, het bedrijfsleven (zowel grote als kleine ondernemingen), en experts op het gebied van bedrijfsvoering samenkomen. Deze samenkomst van diverse partijen en hun gebundelde kennis maakt de IT Hub tot een centrale plek voor innovatie, creativiteit en vernieuwing.

In deze dynamische omgeving vinden veel partijen elkaar en wordt kennis op een waardevolle wijze gedeeld. Dankzij dit ecosysteem hebben wij, als jong bedrijf, niet alleen studenten gevonden die wij bij een groot project hebben begeleid, maar ook bedrijven ontdekt waarmee we AI-projecten konden starten. Bovendien hebben we betrouwbare contacten opgedaan voor gesprekken over financiën en belastingen. En last, but certainly not least hebben we in de IT Hub zelf een waardevolle sparringpartners gevonden.

Deze interacties in dit ecosysteem, binnen de IT Hub, versterkt alle elementen die cruciaal zijn voor onze bedrijfsvoering zoals het winnen van klanten, het leggen van de juiste contacten, het delen van kennis en het ontmoeten van nieuw talent. Dit maakt het partnerschap met de IT Hub zo krachtig en benadrukt de versterkende rol die ze voor elke organisatie kunnen spelen in hun groei en succes’, aldus Bytesize AI.

Kortom AI behapbaar maken, oftewel Bytesize AI.

Foto links naar rechts: Edwin Gels IT Hub, Ronald Eissens IT Hub, Robin Koezen Bytesize AI, Paul Hoffman Bytesize AI.