Het uitwisselen van expertise en inzichten versterkt het vermogen om te innoveren

Welkom bij de club Ace Green B.V.! Met enthousiasme kondigen wij aan dat Ace Green en IT Hub een partnerschap zijn aangegaan. Ace Green ontwikkelt softwareoplossingen om risico’s te minimaliseren en processen te optimaliseren. Met gedreven en betrouwbare techexperts helpt Ace Green ondernemers en bedrijven hun volledige potentie te benutten door maatwerk software.

𝗜𝗧 𝗛𝘂𝗯
Met Ace Green als partner hebben we een interessante kennisdrager in ons netwerk op het gebied van maatwerk software. Marinkton, Ace Green, adviseert inmiddels onze huidige IT-studenten over o.a. software applicaties. Juist de verbinding tussen kennis, onderwijs en innovatie maakt het partnerschap zo krachtig. Daarnaast begeleidt en bouwt Ace Green onze nieuwe website die als IT-platform gaat fungeren voor kennisvragers en kennisdragers.

𝗔𝗰𝗲 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗕.𝗩.
Ons partnerschap met IT Hub is waardevol, omdat het ons direct verbindt aan talent, kennis en mogelijkheden. Daarnaast faciliteert IT Hub een dynamisch netwerk die ons in staat stelt om zowel kennis op te halen als te brengen. Deze uitwisseling van expertise en inzichten versterkt ons vermogen om te innoveren en om voorop te lopen in technologische ontwikkelingen. “Door deel uit te maken van dit ecosysteem, kunnen wij niet alleen bijdragen aan, maar ook direct profiteren van de synergie die ontstaat uit de samenwerking van verschillende disciplines, ideeën en culturen”, aldus Marinkton Robert, Ace Green.

Kortom, de synergie van de samenwerking versterkt het vermogen om te innoveren.

Foto: links Ronald Eissens, IT Hub rechts Marinkton Robert, Ace Green B.V.