IT Hub en Adapteo gaan partnerschap aan!

Met enthousiasme mogen wij melden dat Adapteo en IT Hub de handen ineenslaan met een officieel partnerschap. Adapteo ontwerpt, verkoopt en verhuurt flexibele gebouwen waarbij circulaire en modulaire bouwtechnologie het speerpunt is. IT Hub brengt business, kennis, innovatie, talent en technologie samen, zodat bedrijven, overheden, onderwijs, werkenden en werkzoekenden klaar zijn voor de toekomst.

Door met elkaar in gesprek te gaan is gebleken dat beide partijen veel aanknopingspunten zien op het gebied van IT, technologie en innovatie. Vanuit IT Hub gaan studenten een belangrijke rol spelen in het onderzoeken van vraagstukken die helpen bij kwaliteitsverbetering van producten en diensten van Adapteo. Actuele onderwerpen zoals milieu, duurzaamheid, continu verbeteren en operationele excellence zijn hierbij van belang.

“Studenten krijgen hedendaags studiemateriaal uit het bedrijfsleven. Dit helpt hen aan onderwerpen in relatie tot hun studierichting, geeft ze een ervaring uit de markt en ze leren de gang van zaken in bedrijfsprocessen. Deze ervaringen doen ze op door middel van casestudies, onderzoek, het uitwerken van onderbouwingen en businesscases en het opzetten van projecten en implementaties.

Aan de andere kant geeft het ons als bedrijf waardevolle inbreng in de vorm van mensen met tijd en ruimte om gericht bezig te zijn met een idee. Het levert informatie, voorstellen en meer (sneller en bereikbaardere) technologische ontwikkelingen op voor onze organisatie” aldus Dennis Kao, Acting Manager ICT Europe bij Adapteo Benelux.

Kortom, wij zetten samen in op talent, digitalisering en innovatie door kennis op te doen en kennis te delen. En werken aan de uitdagingen van morgen. Dit is de kracht van onze samenwerking.

Wij kijken uit naar een zeer succesvolle en productieve samenwerking!

Foto van links naar rechts: Coen Meenhorst, Operationeel Manager Adapteo Benelux | Ronald Eissens, IT-Hub| Dennis Kao, Acting Manager ICT Europe Adapteo Benelux

Voor meer informatie zie website Adapteo.