Ontwikkeling IT Hub Game Experience!

š–šžš„š¤šØš¦ šŒš¢š„ššš§! šŸ‘šŸ¼

Milan Schuringa, student HBO-ICT, werkt de komende maanden als " junior mixed reality developer" voorĀ IT Hub om een game experience te ontwikkelen in mixed reality. Mixed reality is de techniek die de grens tussen de fysieke wereld en de virtuele wereld laat vervagen. Het doel van deze game experience is zowel leerlingen, studenten en ondernemers actief te inspireren en informeren overĀ digitalisering.

Met de huidige technologische ontwikkelingen wordt de behoefte aan digitaleĀ kennisĀ alleen maar groter. Onderwerpen over belangrijke themaā€™s en nieuwe technieken op het gebied van security, privacy, AI, virtual en augmented reality worden opgenomen in de game. Daarnaast is het doel om de toekomstige generatie te inspireren voor de IT-branche in Noord-Nederland.

Wij kijken er naar uit om de adviezen van Milan te mogen ontvangen en binnenkort te starten met de realisatie van de game experience inĀ IT Hub. Uiteraard nemen wij jullie mee in de voortgang van dit mooie project via onze website en sociale mediakanalen.

Milan wordt in de voortgang geadviseerd doorĀ Ronald Eissens, Business Developer IT Hub enĀ John LubbingĀ Get Visual.

Wij wensenĀ Milan SchuringaĀ heel veel succes en plezier met dit project!