Ultraware en IT Hub staan voor innovatie, maar dan slimmer en efficiënter!

Welkom aan boord Ultraware. Met enthousiasme mogen wij aankondigen dat Ultraware en IT Hub een partnerschap zijn aangegaan. Ultraware biedt maatwerk softwareoplossingen, databeveiliging en consultancy voor innovatieve oplossingen en slimme optimalisaties.

IT Hub

“Wij staan voor een uitdaging binnen thema’s als ontwikkeling en behoud IT-talent, digitalisering en innovatie waarbij slimmer en efficiënter werken steeds belangrijker wordt. Hierbij is Ultraware als kennisdrager een interessante aanvulling in het netwerk van IT Hub voor zowel onze partners, ons netwerk als het onderwijs”, aldus Ronald Eissens.

Ultraware

‘Het partnerschap verbindt beide netwerken van zowel Ultraware als IT Hub en versterkt zodoende de ontwikkel- en innovatiekracht. Dit maakt het partnerschap zo krachtig! Daarnaast biedt het partnerschap kansen in het versterken van de regio, het verhogen van de productiviteit in Nederland en het delen van kennis en nieuwe technieken. Samen brengen wij jong IT-talent en uitdagende opdrachten bij elkaar. “Dit geeft Ultraware vernieuwende inzichten en de mogelijkheid om zich op de kaart te zetten als interessante en leuke werkgever”, aldus Serge de Mul.

Kortom, als voorloper in innovatie en duurzaamheid (Ultraware) en aanjager van innovatie (IT Hub) maken beide partijen de wereld een beetje mooier.

Foto links naar rechts: Jacinthe Gijsman (IT Hub) Donald Gase (Ultraware) Monique Holl, (Ultraware) Ronald Eissens (IT Hub) Serge de Mul (Ultraware)