Welkom Douwe!

Welkom Douwe!

Sinds twee weken is Douwe Klip, student HBO-ICT software engineering, gestart met een mooi project voor Hupak in samenwerking met IT Hub.

Hupak is een bloeiend logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse logistieke handelingen voor andere bedrijven zoals inpakken en uitpakken. Ondanks de groei die het bedrijf doormaakt hanteert het nog steeds verouderde systemen. Deze systemen zijn niet meer opgewassen tegen de huidige schaal van dienstverlening. Hupak heeft behoefte aan de ontwikkeling van een op maat gemaakte webapplicatie. De webapplicatie moet functioneren als een managementapplicatiesysteem met focus op real-time visualisatie van Key Performance Applicaties. Een case die niet alleen voor Hupak maar ook voor veel andere bedrijven met digitaliseringsvraagstukken herkenbaar is.

Douwe gaat de komende maanden aan de slag met het ontwikkelen van een data dashboard om inzicht te krijgen in real time KPI’s om vanuit deze gegevens snel te kunnen sturen. De eerste stappen zijn al gezet! Vanuit de IT Hub wordt Douwe geadviseerd door Business Developer Ronald Eissens. De voortgang en resultaten zijn t.z.t. te lezen op onze website.

Wij wensen Douwe heel veel succes met deze mooie opdracht!